Haberler

2019 Yılının Yeni Araçları

Hızına bir türlü yetişemediğimiz teknoloji araç piyasasını da yakından etkiliyor. Siz daha herhangi bir markanın son aracını almadan bir üst modeli çıkarken bakalım 2019 yılına damga vuracak yeni modeller neler?

  • Audi Q3: Şık kasaları ile ilgi toplayan Audi, bu yıl hem daha büyük kasası olsun hem de sportif görünümü ile dikkat çeksin diyenlere özel bir Q3 model sunuyor. Önceki modellere göre daha çok ilgi uyandıran bu araç kompakt SUV olma özelliğini de taşıyor.
  • Aston Martin DBS Superleggera: İşte tam da hız tutkunlarına layık bir araç. İngiliz Aston Martin’i markasına ait olan bu DSB Superleggera modeli 100 km hıza tam tamına 3.2 saniyede ulaşıyor. Dudak uçuklatan aracın fiyatlarına hiç değinmiyoruz bile.
  • Honda HR-V: Kaliteli ürünleri ile adını duyuran Japonya’ya ait olan bu marka 2019 yılına özel olarak bazı modellerini yeniliyor. Özellikle büyük yankı uyandıran crossover segmentinin doğuşuna sebep olduğu HR-V model bu yılın yenilecekleri arasında üst sıralarda.
  • Renault Megane RS: Özellikle Türkiye’de kullanıcısı çok fazla olan Renault, bu yıla özel olarak 4*4 çekiş gücü bulunacak olan Megane RS modeline yoğunlaşmış durumda. Hatcback olarak hazırlanacak aracın şimdiden merak uyandırdığını da ekleyelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir