Ford

2018 Model Ford Fiesta Aracı Tanıtıldı

Sport Van adıyla satışa sunulan araç için yeni bir model eklendiği duyurularak her türlü özelliğiyle ilgili bilgiler kamuoyuna açıklandı. 2018 Ford Fiesta araçları arasındaki ticari modellerden bir tanesi olarak gösterilen araçta boyut, bagaj hacmi, beygir gücü, 4 kanca özelliği ilgi görüyor.

1002 litrelik bagaj hacmine sahip olan aracın üç kapılı olması ve ekstra olarak 500 kilogram ağırlığında yük de eklenebiliyor olması ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesini kolaylaştırıyor. İki farklı motor gücüyle kullanıcının beğenisine sunulacak olan araçlar için 125 beygir gücündeki üç silindirlik 1.0 litre hacmi bulunan Ecoboost motoru bulunuyor. Diğer motor çeşidi ise 120 beygir gücüne sahip olan 1.5 litrelik TDCi dizel üniteli özelliğiyle dikkat çekmeyi başarıyor.

Tablet Görünümlü Ekranı Korunmuş

Binek araçlarda fazla rastlanmayan tablet koruma özelliğine Ford Fiesta’nın Sport Van modelinde detaylıca düşünülmüş bir şekilde ulaşılıyor. Bu sayede araç içerisinde bulundurulacak olan nesneler nedeniyle ön panele zarar gelmemesi, her zaman için kullanılabilmesi amacıyla sağlam malzemelerden yararlanılmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir