Suzuki

2015 Suzuki Vitara Fiyat ve Özellikleri

Önümüzdeki ay Fransa’da düzenlenecek olan bir otomobil fuarında tanıtılmak üzere bekleyen 2015 model Suzuki Vitara’ya ait yeni detaylar gelmeye devam ediyor. 2015’in ilkbahar aylarında Avrupa’da da satışa sunulacağı açıklanan yeni nesil otomobil bu seneki tasarımıyla tamamen yenileniyor. 4.2 metrelik uzunluğuyla küçük bir SUV olarak tanımlayabileceğimiz Suzuki Vitara Fiyat konusunda uygun bir değer alacak haberleri kulağımıza ulaşırken teknik özelliklerinin de iyi olması farklı bir artı. Sürücülerden gelen yorumlar en çok otomobilin tasarımını ve motor seçeneklerini öven yöndeydi.

2015 yılı İlkbaharda Avrupa’da satışa sunulması beklenen yeni Suzuki Vitara, hem benzin hem de dizel motor seçeneklerine sahip olurken ALLGRIP akıllı dört tekerlekten çekiş sistemi ise opsiyonel olarak sunulacak. Suzuki’nin SX4 S-Cross modelinden alınan 2 adet 1.6 litrelik motor seçeneğini yeni Vitara’da yer vermesi bekleniyor.

Hala satışta olan ve 2.4 litrelik otomatik şanzıman ile sunulan Grand Vitara modeli ise şirketin Amerika pazarına veda etmesinin ardından gelecek yıl tamamen model skalasından düşürülecek.

Nissan, Honda ve Toyota markaları her ne kadar Japonca isimlere sahip olsalar da, global çapta hizmet veren büyük şirketler olmaları nedeniyle SUV modelleri %100 batılı. Ancak yeni Suzuki Vitara için bunu söylemek hissedilen Asya havası ile pek de mümkün değil.

2015_Suziki_Vitara

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir