Opel

2015 Astra’dan ilk fotoğraflar

Opel’in amiral modeli görevini gören Astra, yakın zaman içerisinde Avrupa pazarında satışa sunulacak. Henüz kameralar tarafından yakalanmamış olan otomobilden ilk detaylar da gelmeye başladı. Otomobilin iç kısmına dair bir fotoğraf paylaşılırken ön kabinde köklü değişikliklerin altına imza atıldığını görüyoruz. En fazla göze batan detay ön taraftaki ekranın etrafında azaltılan butonlar olurken ekranın da dokunmatik olacağı böylece garantilik kazanıyor.

Renklendirilmiş alt konsol ile de farklılığa giden Opel, yeni Corsa modelinde kullanılana benzer bir direksiyon tercih etmiş.

Dış tasarımda yoğun kamuflajla bezenmiş yeni Astra, ön ve arka tasarıma ilave edilen ve üretim versiyonuna girmeyecek ekstra parçalar ile de daha gizemli bir havaya bürünmüş.

Bu yoğun dış tasarım kamuflajı da Opel’in yeni Astra’da kullanacağı kompakt tasarım dilinin bir süre daha tercüme edilemeden sır olarak kalmasını sağlayacak gibi görünüyor.
Ancak görünen o ki Opel, Volkswagen Golf ve Ford Focus’un rakibi olan yeni Astra’nın boyutlarını büyüterek daha belirgin hatlara kavuşturacak.

Yeni Opel Astra’nın, üreticisi General Motors tarafından revize edilen yeni kompakt platformu üzerinde konumlandırılması ve henüz tanıtılan tutumlu Ecotec motor seçeneklerine kavuşması bekleniyor.

1.0 litreden 1.5 litreye kadar uzanan bu yeni motor seçenekleri maksimum 165 beygire kadar güç üretebilecek. Yeni Astra’nın 2015 yılının sonlarında veya 2016 yılının ilk aylarında satışa sunulması bekleniyor.

2015_astra

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir