Haberler

2014 Yılı içinde Çıkacak Arabalar

2014 Yılı içinde Çıkacak Arabalar, ülkemizde piyasaya sürülmesi beklenen ve yenilenecek olan modelleri Arabalar.gen.tr sizler için araştırdı. İşte “Yeni Yılın Yeni Modelleri”;

Alfa Romeo satıştaki Giulietta modelini yenilerken spor model tutkunları için 4C modelini satışa sunmaya hazırlanıyor.

BMW 2 serisi coupe modeli ve yine aynı seriye ait station wagon versiyonu olan Active Tourer modeli ile iki yeni elektrikli otomobili i3 ve i8 modelini 2014 yılı içinde satışa sunacak.

Citroen konsept modeli ile olay yaratan Yeni C4 Cactus modelini satışa çıkaracak.

Dacia 2 yıl önce satışına son verdiği Logan MCV modelini yenileyerek tekrar satışa sunacak.

Fiat başarılı 500L modelinin 7 kişilik versiyonu olan Living modelini satışa sunmaya hazırlanıyor.

Ford ticari ürün gamına yerli üretim Courier, Tourneo Courier ve Transit Courier modellerini eklemeye hazırlanıyor.

Hyundai Elantra modelini tamamen makyajlayarak yeni versiyonlarında dizel otomatik seçeneğini de ekleme planları yapıyor.

Mercedes yeni yıla crossover segmenti temsilcisi GLA modeli ile giriş yapmayı planlarken bir yandan da A, B ve CLA serilerinde bu yıl 1.5 litrelik dizel otomatik motor seçeneklerini de sunmanın hesaplarını yapıyor.

Peugeot yıl içinde sunacağı Yeni 308 modeli ile birlikte station wagon versiyonunu da satışa sunmaya hazırlıyor.

Renault Megane ailesini tamamen yenilecek ve ayrıca 2 yeni elektrikli model Zoe ve Twizy ile yeni bir dalga başlatmak istiyor.

Toyota 1.6 litrelik yerli üretim dizel motor versiyonunu Verso modeline ekleyerek satışa sunacak ve Auris Touring Sport ile modele yeni bir yüz daha eklemenin planlarını yapıyor.

İki yeni SW modeli ile karşımıza çıkan iki kardeş, Seat Leon ST ve Skoda Rapid Spacebak ile yeni yılda yeni yerlerini almaya hazırlanıyorlar.

Volvo yeni geliştirdiği 1.6 litre ve 181 beygirlik, 8 ileri dizel otomatik şanzımana sahip motor versiyonunu S60, V60, XC60, S80 ve XC70 modellerinde eklemenin planlarını yapıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir