HaberlerOtomobil

2013 Model Hyundai Velestor Turbo Fiyatları

Hyundai Velestor Turbo model arabasının görüntülerini kısa bir süre önce basına dağıtmıştı. Görüntüsü ile büyük ilgi toplayan Hyundai Velestor Turbo şimdi de araba severler ile Detroit Otomobil fuarında buluşacak.

Amerika Birleşik Devletlerinde günden güne popularitesi artan Hyundai otomobil şirketi 2013 yılında piyasaya süreceği Hyundai Velestor Turbo ile gönüllerde taht kurmayı planlıyor. Yeni modeller arasında tasarım ve görünüşü ile en çok ilgiyi üstüne çeken Velestor Turbo yeni performans motoru da bu arabanın içerisinde yer alıyor.

Yakıt tasarrufu yapan yeni model motor ve buna rağmen yüksek performansı ile Hyundai Velestor Turbo Kore’nin diğer ülkelerdeki en büyük temsilcisi. Motor özelliklerine gelince 1.6 litrelik 204 beygir gücünde hyundai nin yeni motoru bu araba ile tekrar tanıtılmış olacak. California’da yüksek maliyetlerle son teknolojinin kullanıldığı bu motor sayesinde yüksek yakıt tasarrufu ve yüksek motor performansı sağlanabiliyor.

Hyundai Velestor Turbo da yer olacak motorun adı ise 1.6 G-TDI olacak. Yapımının toplam 60 milyon dolara mal olduğu motor ile yeni nesil tasarruflu yakıt günleri başlayacak gibi görünüyor. Aynı ölçüdeki motorlara göre daha ekonomik olan bu motor Kore’nin araba firması Hyundai’nin yatırımlara ne kadar çok önem verdiğinin bir kanıtı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir