Otomobil

2013 Model Honda Accord Coupe

Honda’nın Accord Coupe 2013 Concept modelinin Detroit otomobil fuarında tanıtımı yapılacak.

2013 model arabalarında oldukça köklü değişikliklere giden ve yeni tarz özellikleri ortaya koyan Honda Accord modelinde de yeniliklere gitmeye planlıyor. Yakın bir zamanda seri üretimine geçlecek olan Hond Accord Coupe Concept, üretimden önce Detroit otomobil fuarında bu model rabayı sevenler ve basın ile buluşacak.

Çizgilerin dah sert olduğu tasarımında ince ayrıntılara yer verilen Honda Accord Coupe‘de LED aydınlatm sistemleri, 20 inç ayarlanmış jantlar kare şeklinde güzel bir görünüm veren çift egsoz çıkışı ile sportif bir görünüm sağlamış.

Teknoloji ve sportifliğin bir arada buluştuğu Honda Accord Coupe kaza uyarı sistemleri, şeritte kalmayı sağlayan asistan, arka kısmı gören kamera, rengi değiştirilebilen gstergeler, bluetooth ve internet bağlantısı ile teknolojinin son noktasına ulaşmış durumda.

Bu yıl yapılacak olan Detroit otomobil fuarında sevenleri ile kavuşacak olan bu teknolojik sportif otomobil Honda’nın en gözde arabalarından birtanesi.

Üç farklı motor seçeneğine sahip olan Honda Accord Coupe otomobil tasarımcıları tarafından oldukça iyi yorumlar alacağa benziyor.

1.Tip Motor
2.4 litre 181 beygir motor gücü ve 240 Nm tork üretebilme
2.Tip Motor
3.5 litre 310 beygir motor gücü ve 359 Nm tork üretebilme
3. Tip Motor
2.0 litre 163 beygir motor ve destekleyici elektrik motor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir