Otomobil

2012 Model Sebat Ibiza

Seat 2012 model Ibiza arabasının ilk tanıtımını yaptı. 

Eski modeline göre daha sade ve daha şık bir tasarım ile bu yılın ilk aylarında satışa başlayacak. 2012 model arabanın diğer modellerden kendisini ayıran en büyük özelliği dış görünüşü ve iç konforunun rahatlığı.

Seat Ibiza 2012 model arabalar piyasaya sürülmüş durumda ve Türkiye’de bu ayın ilk çeyreğinde satışa sunulmaya başlanacak. Farklı renklerin göze çarptığı 2012 model Ibiza’da ön kısım ve tamponda oluşan değişiklikler dikkatleri arabanın üzerine çekiyor. Ön kısımda bulunan panjur değiştirilmiş daha hoş görünümlü farklı tasarımlı bir far kullanılmış. Ön kısımdan bakıldığı zaman büyük farklılıkları bulunan Sebat Ibiza 2012 modelin Wolkswagen Polo’ya özenilerek yapıldığı söylenmekte.

Motor gücü ve motor özelliklerine bakılınca herhangi bir değişiklikliğe 2012 yılında gidilmemiş. 1.4 litrelik TSI motor 2012 model Seat Ibiza’da da kullanılmaya devam edecek.

Araba Özellikleri

-150 beygir motor gücü

-100 km hıza 7.8 sn’de ulaşabilme

-Maksimum hız 212 km/sa

-1.4 litrelik TSI motor

Sebat Ibiza’yı eski modellerinden ayıran en büyük özelliği dış görünüşü.  İnce çizgilerin ve özenli bir tasarımın kullandığı 2012 model Ibiza’ya henüz satışa sunulmadan beklendiğinden daha fazla ilgi görmesi Sebat yetkililerini oldukça memnun etmiş durumda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir