HaberlerOtomobil

Mercedes ML63 AMG 2012 Model

Los Angeles Otomobil fuarında tanıtımı yapılan ve bu sene içerisinde piyasaya sürülmeye başlanan Meredes ML63 AMG 2012 model arabasının dış ülkelere ihracı hızla yapılmaya devam ediyor.

İlk olarak Amerika Los Angeles’da araba severler ile buluşan Mercedes ML63 AMG’nin 2012 model otomobili oldukça beğeni toplamıştı. 2012 yılında rekor satışlar beklenen bu arabada ileri teknoloji donanımlar kullanılmış. Bu donanımlar sayesinde daha güvenli ve konforlu bir yolculuğun tadını çıkaracaksınız.

100 km’de 14.7 yakıt tüketimi sağlayan motoru ile diğer mercedes modellerine göre daha ekonomik ve iddialı görünüyor.

Mercedes ML63 AMG 2012 Model Motor Özellikleri

-8 silindirli 5 litrelik motor

-519 beygir gücü

-699 Nm tork üretebilme

Yukarıdaki motor özelliklerinden de anlaşılabileceği gibi Mercedes motor gücü hakkında sevdası olanları tatmin edecek bir araba ile otomobil severlerin karşısına çıkıyor. 100 km’ye sadece 4.7 sn de çıkabilen bu ilgi çekici motor daha önceki modellerine göre az yakıt tüketimi ile de adını oldukça fazla duyurmaya başladı. Ülkemize ithalatı başladığı andan itibaren fısıltı gazetesi ve internet üzerindeki olumlu yorumları ile çok satılacağa benziyor.

Mercedes bu modelinin birazda sportif olmasını istemiş gibi. İçinin siyah kaplı olması, sportif şekilde yapılmış direksiyon ve metalimsi iç dizaynı ile kendinizi spor bir arabanın içerisindeymiş gibi hissedeceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir