Mitsubishi

Mitsubishi Space Star tanıtıldı

Mitsubishi Space Star tanıtıldı, Mitsubishi Türkiye piyasasına sunacağı yeni modeli Space Star modelini resmi olarak tanıttı. Mitsubishi Space Star 100 km’de ortalama 4.4 litre yakıt tükettiği belirtilen Yeni Mitsubishi Space Star öncelikle 1.2 litrelik benzinli motor seçeneği ile satışa sunulacak.

Son zamanlarda otomatik şanzıman teknolojisinde adını sıkça duyduğumuz CVT otomatik vites seçeneği ile satışa çıkacak olan Space Star, 4,6 m’lik minimum dönüş yarıçapı ile manevra kabiliyeti yüksek ve pratik park etme olanağı da sağlıyor.

Gelişmiş ayrodinamik yapısı sayesinde 0,27 CD’ye düşürülmüş olan hava direnci katsayısı ile öne çıkan model ayrıca 6 hava yastığı, Çekiş ve Denge Kontrolü, Yokuş Kalkış Destek Sistemi gibi güvenlik özelliklerini de standart olarak barındırıyor.

Gelişmiş “ECO” modu sayesinde sürüş tarzının yakıt tüketimine etkisini sürekli gözetleme imkanı da sunan Space Star, bu akıllı yazılım sayesinde sürüş alışkanlıklarını da değiştirmeyi hedefliyor.

Ortalama 101 gr/km korbondioksit salınımı ile çevreci bir tutum sergileyen Mitsubishi Space Star, 3.710 mm uzunluk, 1.665 mm genişlik ve 1.490 mm yükseklik değerleri ile markanın en yeni küçük sınıf otomobili olarak yollara çıkmaya hazırlanıyor.

0-100 km değeri 12,8 saniye olarak duyurulan modelin maksimum hızı ise 173 km/sn. 1.193 cc ile vergi avantajı da yaratmayı başaran 1.2 L DOHC 12 VALVE MIVEC tipi benzinli motor ayrıca 80 beygirlik güç üretiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir