DaciaOtomobil Yorumları

Dacia Sandero yorumları

Dacia Sandero ile ilgili kullanıcı yorumlarının yer alacağı sayfamız da, aşağı kısımda bulunan yorum bölümüne sorunuzu veya deneyiminizi yazarak kullanıcılarımıza fikir verebilirsiniz.

Her zamanki gibi üst sınıfa yaraşan cömert iç ve dış boyutlar. Arkada, 1436 milimetrelik dirsek mesafesi 3 yetişkine rahat yolculuk etme imkanı sunuyor. Ayrıca, 2 tanesi ISOFIX sistemli olmak üzere 3 çocuk koltuğunun yerleştirilmesine olanak veriyor.

Bagaj hacmi (320 lt), aracın fiyatı ve kompakt ölçüleri dikkate alındığında, rakipsiz kalıyor. Pratiklik ve modülerlik özelliği de 1/3 – 2/3 katlanır arka koltuklar sayesinde her zamanki gibi hizmetinizde.

İç mekan, özellikle merkezi yerleştirme gözü, arka kapılara ilaveten 1,5 litrelik bir şişeyi alabilecek saklama bölmelerinin ön kapılara eklenmesi ile daha fazla yerleştirme alanı sunacak şekilde geliştirildi.

Dacia araçlar, tıpkı Renault araçlar gibi, en zorlu koşullarda test edilirler. Fabrika test cihazlarındaki klasik testlerin yanı sıra Renault grubu, yeni araçlarını gerçek koşullardaki zorlu testlere tabi tutuyor!

Yeni Dacia tasarım kimliği genel bir kalite ve güç duygusunu çağrıştırıyor.

Homojen ön yüz, ızgaraya iyice yerleştirilmiş Dacia logosu ile bütünleşiyor. Geniş farlar ve radyatör ızgarası ön yüzü daha dışa dönük kılıyor.

Profilden bakıldığında, karoseri ile camlı üst bölüm arasındaki oran, heykelsi cam eşiği çizgisi, daha belirgin kavisli çamurluklar ile ifade edilen sağlamlık duygusunu güçlendiriyor.

Yeni Dacia Sandero’da, yeni tip koyu karbon veya çift renkli (versiyona bağlı olarak) kapsamlı bir kokpit paneli ile krom kadranlı ve özellikle işlevsel yeni nesil kumandalarıyla modern tasarımlı yeni tip gösterge paneli kullanıldı. Havalandırma çerçeveleri ve direksiyon simidi logosu da krom (versiyona bağlı olarak).

Malzeme kalitesi üzerinde özenle çalışıldı ve zarif renk seçimi sayesinde kalite hissi arttırıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir