Renault

2016 Renault Talisman Fiyat Listesi, Yorumları ve Özellikleri

Renault’nun yeni nesil modellerinden biri olduğunu söyleyebileceğimiz Talisman’ın 2016 modeli de internette görüntülendi. Tasarımını baştan aşağı yenilemiş olan otomobil 3D efektli LED farlarla donatılmış ve teknik özellikleri de bir hayli iyi. 2016 model Renault Talisman Fiyatları henüz açıklanmış değil ancak güzle birlikte bu bilginin de elimize ulaşmasını bekliyoruz; geldiği anda bu yazımıza ekleme yapacağız. Yeni model fiyatının bir öncekine oranla çok da pahalı olmasını beklemediğimizi de not olarak ekleyelim.

İç mekanda ise Espace modelinden izler görmek mümkün. Talisman, 25 litreye kadar saklama gözüne sahip. Ayrıca, 855 mm’lik baş mesafesi ve 262 mm’lik arka diz mesafesiyle bu konuda orta sınıfın en iddialı modelleri arasında yer alıyor. Ön taraftaki koltuklar 10 farklı ayara sahip ve 6 farklı ayarı kaydedebiliyor. Modelin giriş seviyesinde 4.2 inç’lik multimedya ekranı sunulurken, 8.7 inç’lik dokunmatik multimedya ekranı ise opsiyon listesinde sunulacak.

Renault’nun orta sınıf temsilcisinin kaputunun altında TCE 150 ve TCe 200 adı verilen turbo beslemeli benzinli motorlar sunuluyor. Bu motor seçenekleri 7 kademeli çift kavramalı şanzımanla kombine ediliyor. Dizel cephesinde ise dCi 110 ve dCi 130 motorlar görev yapacak. Dizel üniteler, 6 ileri manuel ve yine 7 kademeli çift kavramalı şanzımanlarla gücünü yere aktaracak.

2016_Renault Talisman

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir