Volkswagen

2015 Volkswagen Transporter T6 Fiyat Listesi, Yorumları ve Özellikleri

Van kategorisinin lider isimlerinden olan Volkswagen, 2015 model transporterını tanıttı. Volkswagen Transporter T6 ismiyle satışa sunulacak olan yeni nesil otomobil bu vakte dek 12 milyondan fazla satış değerine ulaşmıştı. T5 versiyonunundan tasarım olarak çok da uzaklaşmadığını fark ettiğimiz Transporter, teknik özelliklerini bayağı geliştirmiş; ancak ön kısımdaki dokunuşların daha keskin bir hal aldığı kesin. Ön konsolda 6.6 inçlik dokunmatik ekranla daha kullanışlı ve eğlenceli bir sürüş keyfi sunan 2015 model Volkswagen Transporter fiyatları 25 bin 350 Eurodan başlıyor ve donanım paketine göre değişiyor.

Donanım listesinde ısıtmalı ön cam, elektrikli bagaj kapağı, ön alan görüntüleme sistemi, adaptif hız sabitleyici, dinamik cruise control gibi sürüş destek sistemlerini barındıran Yeni Transporter normal, spor ve konfor olmak üzere üç farklı sürüş moduyla farklı ihtiyaçlara cevap veriyor. Yeni Transporter önceki tüm versiyonlarında olduğu gibi, ticari ve binek olarak üretilecek. Özellikle binek versiyonun büyük ve yüksek SUV lara yönelen Avrupa kullanıcısına alternatif olması bekleniyor.

Yeni Transporter’ın “EA28 Nutz” kod adlı 2 litre TDI dizel motoru 83 hp, 101 hp, 148 hp, 201 hp olmak üzere dört farklı güç seçeneğiyle gelecek. 18” alaşımlı jantlar, çift renkli Alacantara iç döşemeler gibi opsiyonları bulunacak Transporter T6 da tüm güvenlik donanımları standart olacak. Ayrıca altıncı nesli kutlama amacıyla “Generation Six(6. Nesil)” adı verilen sınırlı üretim bir versiyon da satışa sunulacak.

Yeni T6’nın ticari versiyonu anavatanı Almanya’da 23 bin 35 Euro, Multivan versiyonu 29 bin 950 Euro fiyatla satışta olacak. Aracın 2015 sonuna kadar Türkiye’de de olması bekleniyor.

2015_Volkswagen Transporter

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir