Volkswagen

2015 Volkswagen Caddy Fiyat Listesi, Yorumları ve Özellikleri

Kulvarının en iddialı modellerinden biri olan Volkswagen Caddy, 2015’e yeni nesille birlikte giriyor. Yeni seneye 4. neslini açıklayarak giren Volkswagen Caddy, büyük yeniliklerle birlikte 2015’in yazından itibaren Avrupa pazarındaki yerini alacak. Ancak belirtmemiz gerekiyor ki yenilikler kaputun üst tarafında değil de, daha çok alt tarafında bulunuyor. İç taraftaki yenilenen konsolun arabaya yeni bir hava kattığı aşikâr iken kapı panelleri ve havalandırma kanalları da rötuşlanmış.

Aracın esas devrimi ise kaputun altında yatıyor. Ticari araçlar için de motor hacimlerinin küçüldüğünün ilk örneklerinden olması açısından 4. nesil Volkswagen Caddy büyük önem arz ediyor. Daha önce Ford’da Transit Connect’e 1.0 litrelik EcoBoost motoru yüklemişti.

Benzinli motor seçenekleri 1.4 TSI ve 125hp, 1.2TSI ve 85hp olan Yeni Caddy’nin 1.0 TSI üç silindirli motoru 102 hp güç üretiyor. Ekonomi lideri Caddy Blue Motion özellikle şehir içi için geliştirildiğinden ortalama 4lt/100km yakıt tüketiyor. Caddy’nin dizel versiyonları da Euro6 uyumlu olarak yenilenerek güçleri arttırıldı. Dört TDI motor 2 litre hacimle 75 ila 150 hp arasında güç üretecek.

Ülkemizde satışa sunulur mu bilinmiyor ancak Yeni Caddy 1.4 litrelik TGI motoru ile doğalgaz uyumlu olarak da çalışabilecek. Yeni 1.4 litrelik TGI motoruyla 100 km de 4.1 doğalgaz tüketen Caddy önceki kasasından %28 daha az doğal gaz tüketiyor. Adaptif Hız Sabitleyici, Acil Durum Asistanı, Şerit takip asistanı gibi sürüş destek sistemleri ile konfor ve güvenlik vaat eden Yeni VW Caddy’nin 2015’in ikinci yarısında ülkemize ulaşması bekleniyor.

Volkswagen Caddy

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir