Seat

2015 Seat Ibiza ST Fiyat Listesi, Yorumları ve Özellikleri

Seat’ın dünya çapında en çok satan modellerinden biri olan Ibiza, ülkemizde de markanın en sık tercih edilen isimlerinin başında geliyor. Tasarımı, teknik performansı ve fiyat karşılaştırmasıyla birlikte aynı segmentteki diğer modellere oranla daha avantajlı istatistikler ortaya koyan Seat Ibiza, piyasada yan modelleriyle de bulunuyor: Seat Ibiza 5 kapı ve Seat Ibiza ST. Reference ve Style donanım paketlerine eklenmiş olan ST seçeneğiyle birlikte yeni otomobil sahibi olmak isteyenler daha avantajlı fiyatlarla daha iyi bir otomobile kavuşacaklar. Seat Ibiza ST Fiyat Listesi 38 bin liradan başlayarak donanım paketlerine göre artış göstermekte.

Reference Plus Paket
Paketlerin ilki mevcut Reference donanım seviyesine eklenen ‘Reference Plus’ paket. Ibiza’nın Reference donanım seviyesindeki 5 kapılı versiyonlarında alınabilen bu ek paket, elektrikli arka camlar, 15 inç alüminyum jantlar, 2 ek hoparlör ve parçalı katlanabilir arka koltuklar özelliklerini içeriyor.

Donanımları tek tek almaktan çok daha avantajlı

Reference Plus Paketi’nde yer alan ve tek tek alımda toplam 2 bin 300 TL tutarındaki özellikler, paketle alındığında 1.100 TL tavsiye edilen tutar ile satışla sunuluyor. Böylece, 36 bin 900 TL tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına sahip Ibiza 1.4 Reference modeline, bu özelliklerin tek tek alınması durumunda 39 bin 200 TL tavsiye edilen fiyata sahip olunurken, Reference Plus Paketiyle 1.200 TL avantajla, 38 bin TL tavsiye edilen fiyat ile sahip olunabiliyor.

Style Plus Paket

Ailenin diğer avantajlı paketi ise Ibiza 5 kapı Style ve Ibiza ST Style modellerde alınabilen ‘Style Plus Paket’. Bu paket bluetooth, arka park sensörü, sürücü koltuğu altı saklama gözü ve ön kol dayama özelliklerini içeriyor. Style Plus Paketi’nde yer alan bu donanımlar tek tek alındığında 2 bin 850 TL fiyat ile sunulurken, paketle birlikte 1.400 TL tavsiye edilen tutar ile alınabiliyor.

2015 Seat Ibiza ST

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir