FiatFordKampanyalarNissan

2015 Nisan Otomobil Kampanyaları

Tıpkı Mart ayında olduğu gibi Nisan ayında da otomobil geliştiricileri mükemmel kampanyalar sunuyorlar yeni otomobil sahibi olmak isteyen kişilere. Bu ay en çok göze çarpan kampanyalar Fiat, Nissan ve Ford’dan gelirken diğer firmalar daha etkili kampanyalar paylaştıkları takdirde biz de bu yazımızı güncelleyeceğiz.

FIAT
Fiat, Nisan ayına özel kampanyasında faizleri sıfırladı. Kampanya 30 Nisan 2015 tarihine kadar devam edecek. Nisan ayı boyunca yürürlükte olacak kampanya kapsamında 2015 model Fiat Linea ve Punto marka arabalar için 20 bin TL ye 20 ay vadede %0 faiz uygulanacak. Sadece 20 bin TL tutarındaki krediler için geçerli olacak kampanyanın vadeleri 12, 15, 18 veya 20 ay olarak ayarlanabiliyor. Daha fazla kredi kullanmak isteyenlere hitap edecek 60 bin TL ve 36 aya kadar vadeli bir kredi seçeneği daha mevcut. Yine sadece Punto ve Linea modelleri için geçerli olacak bu kredinin faiz oranı %0,79. Kredi kullandırımı sırasında bireysel alımlarda 100 TL ve ticari alımlarda 690 TL tutarındaki dosya masrafı bir defaya mahsus tahsil ediliyor. Bu fırsatlara ek olarak kredi kullanmadan nakit alım yapacak müşterilerine Fiat’ın 1000 TL tutarında ek bir indirimi mevcut.

NISSAN

Baharı taçlandırmayı hedefleyen Nissan, Nisan ayında Qashqai DIG-T 115 X-Tronic(otomatik vites) modelinde 30 bin TL krediye 20 ay vadede %0 faiz uyguluyor. Diğer versiyonlara ise 40 bin TL için 20 ay vadede %0,89 faiz uygulanıyor. Micra’da ise 12 bin TL için 12 ay vadede %0 faiz uygulanıyor. Kampanya Nisan ayı boyunca devam edecek.

FORD
Ford servislerinde yaz hazırlığı başladı. 1 Nisan – 30 Haziran tarihleri arasında 119 TL den başlayan fiyatlarla lastikleri değiştirmek ve ücretsiz yaz kontrolü yaptırmak mümkün. Ford LifeCard sahiplerinin faydalanabileceği imkan dahilinde ücretsiz yaz kontrolü ve ücretsiz klima soğutma/kaçak kontrolü yapılıyor. Gaz dolumu 59 TL den, Motorcraft yaz lastikleri 119 TL den başlayan fiyatlarla satılırken, 199 TL ve üzeri harcamalarda yazlık bakım seti hediye ediliyor.

arabafiat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir