Mercedes

2015 Mercedes-Benz GLC Fiyat Listesi, Yorumları ve Özellikleri

Sonbahar aylarında düzenlenecek olan Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılacağı geçtiğimiz günlerde açıklanan 2015 model Mercedes-Benz GLC, henüz resmi olarak tanıtılmadan test sürüşleri sırasında kameralara takıldı. 17 Temmuz’da ön tanıtımı yapılacak olan yeni nesil otomobil test sürüşü sırasında kamufle edildi tabi ki. Bir önceki modeline oranla daha kıvrımlı ve yumuşak bir görüntüye sahip olduğu kamufle edilmesine rağmen bariz belli olan yeni GLC, piyasadaki Audi Q5 ve BMW X3’ün pazar payına büyük bir darbe indirirse şaşırmamak gerek.

GLC Coupe konseptinden daha yüksek ve daha pratik bir kullanımı olacak aracın bu çalışmadan daha sert bir ön ve arka görünümü olduğu casus fotoğraflardan anlaşılabiliyor. GLC’nin iç kısmında ise W205 C-Class ta kullanılan ön konsolun neredeyse aynısı kullanılmış.

C-Class ta kullanılan temel mimari ile aktarma organlarının benzerlerinin GLC’de de kullanılacağı tahmin ediliyor. W205 te kullanılan dört silindirli V6 motorlar GLC’nin gücünü üretecek. Mercedes-Benz’in aracın bir hibrit versiyonunu da üretmesi bekleniyor. 60kW elektrik motorlu hibrit versiyon C350e olarak adlandırılacak. Mercedes-Benz GLC satışa çıktıktan bir süre sonra çift turbolu 4 litre V8 motorlu bir spor versiyonun da üretileceği markadan sızan bilgiler arasında.

Mercedes-Benz GLC

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir