Otomobil

Opel Astra Sedan 2013

Opel Astra Sedan 2013 yılında daha geniş kitlelere uzanacak.

Astra Sedan’da bu seneki sunulan özellikler ise şöyle; 4 kapılı, sportif görünüm, karakteristik Astra çizgileri, yeni teknolojiler ve yüksek standartlarda donanım özellikleri. Türkiye’de Ağustos ayında ön satışına başlanacak olan Astra Sedan, ön satışla birlikte Opel resmi bayilerinde sergilenmeye başlayacak. 2012 yılının son 3 ayında ise benzinli ve 1 dizel motor seçeneği ile satışa başlayacak.

Türkiye’de Ağustos ayında ön satışına başlanacak olan Astra Sedan pazara 5 farklı motor seçeneği ile girecek:100 hp – 180 hp arası güç üreten 4 benzinli motor ve 95 hp güç üreten 1.3 lt dizel motor. 2013’te ise Opel’in en yeni motor teknolojisi SIDI ECOTEC (kıvılcım ateşlemeli direk injeksiyon) 4 silindirli benzinli 1.6 lt’lik turbo motor ile sunulmaya başlanacak.

Sürüşe duyarlı FlexRIDE şasi sistemi otomatik olarak yol ve sürüş dinamiklerine tam uyum gösteriyor. Ve sürücüye 3 sürüş modundan birini seçme şansı veriyor. Alman AGR onaylı ergonomik koltuklar ve yeni bilgi-eğlence sistemleri, yolculukları daha konforlu ve eğlenceli hale getiriyor. Entegre navigasyon sistemi NAVI600 Türkiye haritasını içeren SD kart ile sunuluyor.

Yeni Astra Sedan’ın dünya prömiyeri 29 Ağustos – 9 Eylül arasında Moskova MotorShow’da gerçekleştirilecek. Türkiye pazarında Ağustos’ta ön satışına başlanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir