Nissan

Nissan Navara 2014

Arazi araçları ve SUV modellerde dünyanın en iyi otomobillerini üreten isim olarak gösterilen Nissan’dan bir serinin devamı geliyor. Navara 2014 modeliyle de tüm otomobilseverlerden son derece iyi yorumlar alıyor. Bizlerle paylaşılan fotoğraflara baktığımızda otomobilin pek fazla tasarımsal değişikliğe uğramadığını, sadece az makyajlanmış olduğunu görüyoruz; bu da sınıfının en yakışıklısını daha yakışıklı bir hale getirmiş. Nissan Navara 2014 iç tarafta da gayet iyi bir tasarıma sahipken Navara fiyat listesi hakkında şu anda kesin bilgileri sizlerle maalesef paylaşamıyoruz.

Yan taraftan bakıldığında daha kusursuz bir görüntüye kavuşan yeni Navara, siyah renk tercih edilen B sütunu ile de daha sportif bir görüntüye kavuşmuş. Ayrıca yeni Nissan Navara’ya Savan Sarısı ve Dünya Bronzu olmak üzereiki yeni renk seçeneği daha eklenmiş.

Tavanın mevcut modelden daha alçakta konumlandırıldığını açıklayan Nissan, yükleme alanının ise yükseltmiş. Yenilenen Navara, geniş veya dar gövde, tek kabin veya çift kabin, dört tekerlekten çekiş yada ön tekerlekten çekiş gibi bir çok farklı seçenek sunacak.

Nissan’ın belirttiğine göre rakiplerinden çok daha küçük dönüş çapına sahip olacak yeni Navara modeli 4 tekerlekten çekiş sistemi ile tercih edildiğinde araç ister 4 çeker ister önden çekişli olarak kullanılabilecek.

İç mekanda ise tamamen yeniden dizayn edilmiş bir kokpite kavuşan Nissan Navara, okuması kolay göstergeler, çok fonksiyonlu direksiyon, özel dikişli koltuklar ve aluminyum örünümlü kaplama ile donatılacak.

Nissan Navara

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir