Otomobil YorumlarıRenault

Renault fluence yorumları

Renault fluence ile ilgili kullanıcı yorumlarının yer alacağı sayfamız da, aşağı kısımda bulunan yorum bölümüne sorunuzu veya deneyiminizi yazarak kullanıcılarımıza fikir verebilirsiniz.

Yeni Renault Fluence dinamizmi ile gözünüzü kamaştıracak ve sağlamlığıyla farkını ortaya koyacak. İlk önce yeni ön tasarımı göze çarpıyor, led gündüz farları ve projeksiyon mercekli ön farlar daha güçlü ve daha keskin bir bakış sağlıyor. Renault logosu yeni marka kimliğini daha iyi vurgulamak için siyah fon üzerinden ayırt ediliyor. Çok hızlı, çizgileri akıcı, ilham verici, arzu uyandıran şekilde kendini ortaya koyuyor.

Teknoloji sizin için önemli mi? Öyleyse,Yeni Renault Fluence tam size göre. Renault R-Link ile, tüm multimedya içeriklerinize erişmek, telefonla konuşmak veya entegre navigasyon sistemini kullanarak en yolunuzu bulmak için ekrana dokunmanız yeterli. Müzik ister misiniz? Fluence’ın tüm ses sistemleri USB ve Bluetooth ile taşınabilir cihazlarınıza veya akıllı telefonunuza bağlanarak Mp3’lerinizi çalıyor.

Eller serbest Renault kartı, otomobile ulaşımınızı kolaylaştırıyor. Kartınızı yanınızda taşımanız yeterli; kapı kollarına dokunduğunuzda kilitler açılıyor, siz kartınızı cebinizden çıkarmadan motoru çalıştırabiliyorsunuz. Otomobilden uzaklaştığınızda, kapılar otomatik olarak kilitleniyor.

Akıllı ve sezgisel, Yeni Renault Fluence konforu adeta baştan tanımlıyor. Fluence, kendi sınıfının en iyisi olan iç mekan genişliğiyle sizi sanki salonunuzdaymış gibi rahat ettiriyor. Ön koltuklar, sizi güven ve rahatlık içinde sararken, arka koltukları da sınıfının çok üstünde genişliğiyle size benzersiz bir konfor sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir