Haberler

2035 Yılının Otomobili Planlanıyor

Dünya genelinde her bir teknolojik karar özellikle sanayi devriminden bu yana sadece anlık olarak alınmıyor. Gelecekteki on, yirmi, elli yıl sonrasına dair kararların alınıyor olması, teknolojik ilerlemenin ve araç yapılarının değişmesine imkan tanıyacaktır. 2035 otomobilleri ile ilgili çalışmalara göre artık benzin olmayacağı, asimetrik mimarideki araçlar olacağı, güvenliğin maksimum düzeye çıkarıldığı araçlar oluşturulacağı öne sürülüyor.

Efektlerin Fazla Kullanıldığı Vurgulanıyor

Özellikle tasarımla ilgili en çok ön plana çıkan görünüm farklılıklarından bir tanesi, aracın hareket ederken oluşturduğu hava dalgasıdır. Zamanda yolculuğa benzer bir görünüm ortaya çıkarılmak istendiği için bu şekilde bir arka tasarım hazırlandığı vurgulanıyor. Aracın genel yapıcı göz önünde bulundurulduğunda, geçmişteki 15 yıl boyunca kaydedilen aşamalara dikkat edilerek oldukça farklı bir araç yapısı olacağı düşünülüyor.

Eski arabaların büyük bir bölümünün piyasadan kaldırılacağı yönünde kararlar alınmaya başlandıkça, herkes tarafından ulaşılabilecek araç yapıları da değişmiş olacak. Ultra lüks olanlar ise nano teknoloji kullanılan bir sistemle birlikte, farklı bir yakıt türüyle insanlığa sunulacak. Markaların hangi araçlarının olacağı, yeni markaların bu alanda bir ilerleme kaydedip sektöre nasıl katkı sağlayabileceği henüz tam olarak bilinmiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir