HaberlerMercedes

2014 Mercedes S serisi aksesuarlarını duyurdu

2014 Mercedes S serisi aksesuarlarını duyurdu, Mercedes, kısa bir süre önce baştan aşağıya yenilediği S-Serisi için hazırladığı orijinal aksesuarları resmi olarak duyurdu. Listede port bagaj ve bisiklet taşıma aparatı da yer alıyor.

Mercedes, yeni amiral gemisi olan lüks sedan modelinde parlak paladyum gümüş kaplamalı 10 kollu 20-inç ve tremolit metalik renkli beş kollu 19-inç alaşımların da dahil olduğu 17′den 20 inç’e kadar farklı seçeneklerin bulunduğu jant seçenekleri, kolay monte edilebilen spoyler ve ön tampon, yan eşik panelleri ve arka kısımda orijinal AMG aksesuarlarından oluşan dış stil öğeleri paketlerde yer alıyor.

Yaşam alanı için seçilen orijinal aksesuarlar arasında ise spesifik şarj beşiği, iPhone 5 dahil olmak üzere birçok akıllı telefonla uyumlu yerleştirme yuvası, Mercedes-Benz App Shop’dan indirilebilen otopark arama özelliği ve Morningstar Finance gibi uygulamalar ve parfüm uzmanı Marc vom Ende ile birlikte geliştirilen özel kokuların yanı sıra yün battaniye ve yastık, mouse pad, kalem kılıfı, masa minderi ve resim çerçevesi de dahil olmak üzere ofis ürünleride bu aksesuarlar arasında yer alıyor.

Yeni Mercedes S-Serisi için isteğe bağlı olarak sunulan bir diğer özellik, kabindeki koku yoğunlunu kişisel olarak aktifleştirme ve devre dışı bırakılabilme imkanı sunan koku sistemi. Sistemde Freeside Mood kokusu standart olarak seçilmiş durumda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir