ModifiyeOtomobil

2013 Volkswagen Caddy Cross özellikleri

Almanya çıkışlı olan Volkswagen tüm araçlarını yavaş yavaş piyasaya çıkarmaya devam ediyor. Artık arabalarını şehir içi değil de arazi koşullarına göre çıkaran Volkswagen arabalarını kullanmak artık her iki şartta da cezbedici bir hal aldı. Bu sefer düzenlenen araç ise Caddy oldu.

2013 model Caddy Cross’u biraz tanımlayacak olursak, 2013 Model Caddy’nin modifiye edilmiş hali diyebiliriz. Sert araziler için geliştirilen bu otomobil hem korunma açısından hem de arazi tutumu açısından oldukça güçlendirilmiş. Ayrıca arazi araçları için vazgeçilmez bir özellik halini alan dört tekerden çekiş özelliği de Volkswagen Caddy Cross’ta yer alıyor. Ayrıca aldığımız bilgilere göre yeni 2013 model Volkswagen Caddy Cross, 2013 yılının ilk aylarında Türkiye’de satışa sunulacak.

One thought on “2013 Volkswagen Caddy Cross özellikleri

  • delibayir

    Güzel vosvagen kedi kros um, seni dört gözle bekliyorum.Sen benim kader ortağım olacaksın. Sen badanaj yaparsan bende badanaj yapacağım. Sen su kaynatırsan bende su kaynatacağım. Sen yorulursan, üzülürsen bende yorulacak, üzüleceğim.Senin gitmek istemediğin yollara bende gitmeyeceğim.Tıpkı bir bebeğe bakar gibi sana bakacağım.Seninle bir kavl kuralım. kavilden kavile geçmemesine. Tek bir şartım var. Kısa bir gelecekte ben sana gelemiyorum.Sen bana gel bari, gelki ferhat gibi senin için dağları yol edeyim.Ölmeden seninle mutlu günlere ve maceralara yelken açalım.Seni seviyorum canım sevgili Wosvagen cadyy crosummmmmmmm.

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir