Otomobil

2012-2013 Model Nissan Pathfinder

Detroit otomobil fuarında tanıtılacak olan bir diğer güzel araba Nissan Pathfinder.

Amerika Birleşik Devletleri’nde önemli bir yere sahip olan Nissan markası 2012 yılında satışa sunacağı arabası Pathfinder’i dünyanın en nemli fuarlarından biri olan Detroit otomobil fuarında grücüye çıkaracak. Normalde 2013 model olarak çıkarılacak olan araba 2012 yılında Nissan marka araba sevenlerle buluşabilecek.

Arabanın genişliği bir aile arabasını anımsatırken, motor gücü kulanım kolaylığı ve aynı zamanda otomotik kullanımı bu arabanın her yaştan kesime hitap edebileceğinin kanıtı gibi. Bir önceki modeline göre oldukça fazla farklılık göze çarpıyor. Arabaya karşıdan bakıldığı zaman büyütülmüş olan farları gözlerinizi boyuyor. Nissan arabalarda genellikle köşeli çizgiler kullanılır. Ama bu arabada bu çizgiden uzaklaşılmış ve yuvarlak bir tasarıma daha çok önem verilmiş.

Henüz motor gücü yada özellikleri hakkında Nissan tarafından bir açıklama yapılmadı ama alınan duyumlara göre eski modeline göre %25 daha fazla yakıt tasarrufu yapması beklenmekte. Böyle bir şey gerçekleştiği taktirde bir çok Nissan kullanıcısı arabasının modelini 2013’e çıkartacak gibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir