Haberler

Yeni Opel Astra 2012

Yeni Opel Astra, göz alıcı olmak için gereken her şeye sahip. Işığı adeta üzerine çeken yüzeyleriyle her an, her hareketi, hayran bakışlar tarafından izleniyor. Ama yıldız özellikleri, dış görünümüyle sınırlı değil… İçeriye yakından bakın.

Yeni Opel Astra hatchback – Dış Tasarım

Dış Tasarım

Ön kısmın tasarımı, Opel Insignia’ya özgü aynı karakteristik çarpıcı etkiyi ve çekiciliği taşıyor. Geniş duruşu kadar; entegre stildeki farları, ızgarası ve ön tamponu da, ona hem sportif hem de sağlam bir görünüm kazandırıyor. Dikkat çekici gündüz farları, kartal gözü formundaki ön far takımında yer alıyor. Keskin eğimli ön camlar, klasik hatchback formatına heyecan verici, sportif bir hava katıyor.

5-kapılı bir hatchback’in tüm esnekliği ve genişliğine sahip tam 5 kişilik bir otomobil olmasına rağmen, genel orantıları Yeni Opel Astra’ya belirgin ve akıcı bir coupé silüeti veriyor.

İlk kez Insignia’da kendini gösteren “bıçak” formu, Opel ailesinin dinamik tasarım stilini bir adım öteye taşıyor.

Arkada, Yeni Opel Astra’nın karakterini yansıtan etkileyici oranlar anında göze çarpıyor. Güçlü, geniş duruş, aşağı doğru alçalan tavan çizgisiyle vurgulanıyor ve coupé benzeri profile katkıda bulunuyor.

Yeni Opel Astra hatchback – İç Tasarım

İç Tasarım

Akıcı çizgilerin, çepeçevre enstrüman paneliyle uyumu, ferah ve geniş bir ortam hissi uyandırıyor.

Yeni Opel Astra’nın yüksek kaliteli malzemeleri, mükemmel işçilik standartlarıyla örtüşüyor. Ana yüzeylerde, yumuşak tuşeli malzemeler ve yüksek kaliteli kabartma dokuları kullanılmış.

Krom detaylar, sürücü kabinine modern ve teknolojik bir stil kazandırıyor. Bıçak teması, havalandırma çıkışları, kapı kolları ve direksiyon gibi detaylarla burada da kendini gösteriyor.

Yeni Opel Astra’da, özellikle çok fonksiyonlu kontrol ünitesi ve orta konsoldaki düğmeler gibi kontrol elemanlarının tasarım ve pratik kullanımında ayrıntılara büyük önem verildi. Sonuç: Mükemmel ergonomisiyle olağanüstü derecede sürücü odaklı bir kokpit.

Başlangıç Fiyatı
44.876 TL

YENİ OPEL ASTRA.

Yeni Opel Astra, bir yıldızın tüm özelliklerine sahip: Muhteşem bir görünüş, atletik bir gövde ve olağanüstü performans… Devrim yaratan teknolojik yenilikleri ve Opel’in yeni ödüllü tasarım dilini yansıtan görünümüyle, Yeni Astra kompakt sınıfı yeniden harekete geçirmeye hazırlanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir