Haberler

Ford Cargo Çekici 2012

Ford Cargo serisinin yeni modeli önümüzdeki günlerde lansmanla birlikte tanıtılacak. Modelin adı 1846T olacak. Ford, dünyadaki tüm kamyon markalarına bu modelle büyük ölçüde bir damga vuracağını düşünüyor.

Diğer kaba araçlara göre daha şık, zarif bir görüntüsü olan Ford Cargo 1846T görüntüsü ile bir adım önde bile. Ayrıca bu modelin tüm dünyada satışa çıkacak olması da rekabeti iyice kızdıracağa benziyor.

Ayrıca Ford Cargo’da motor ve şanzımanda iyileştirmeler de yapılmış. Performans ve rekabet gücü yükseltilerek yakıtta da nasıl olduysa tasarrufa gidilmiş.

Aracın dayanıklılık süresi ise 10 yıl veya 1 milyon kilometre olarak kararlaştırılmış. Bu karar ise Brezilya ve Türkiye gibi ülkelerde yapılan araştırmalara dayandırılıyor.

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, bu yeni gelişmeler hakkında şu açıklamalarda bulundu : “Yeni çekicimizin motor gücü, performansı, kabin içi ve dışında yapılan yeniliklerle, müşterilerimizin tüm beklentilerine karşılık vereceğine ve uluslararsı nakliyecilerin ilk tercihleri arasına gireceğine inanıyoruz”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir