Haberler

2020 Yılında Çıkacak Yeni Arabalar

2019 yılında en çok tercih edilen araçlar Volswogen, Renault ve Ford olarak dünya sıralamasına geçti. Yeni çıkan araçlardan 19 bin satışı olan birçok araba markası arasında ilk sırayı Renault alıyor. Bunun üzerine 2020 yılında bu markaların yeni otomobil modelleri çıkartıp çıkartmayacakları ise merak konusuydu.

2020 yılında çıkacak olan arabalardan biri Audi RS6 Avant C8, şık görünüme sahip Audi araçlarının arasında hızı ve görünüşüyle dikkat çekiyor. Arka kasası uzun olarak tasarlanan RS6 Avant, statio wagon modelleri arasında yer alıyor. 0’dan 100 km/s hıza 3.6 saniyede çıkabiliyor. Ayrıca 8 ileri otomatik şanzıman özelliği bulunuyor.

2020 Mclaren GT özel bir versiyon hazırlayan Mclaren özel ekibinin ( MSO) tasarımlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Deri spor koltukları bulunan Mclaren GT modeli, şık görünümlü spor arabalar arasında. 420 litre bagajı olan GT model, maksimum hızı 326 km/s. 0-100 km/s 3.2 saniyede ulaşan Mclaren dikkat çeken yeni spor araba modellerinden biri olacak.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir