Haberler

2019 Yılı Bayram Öncesi Araç Fiyatları

Artık bir lüks ihtiyaç olarak görülmeyen ve hemen hemen pek çok kişinin sahip olmak istediği otomobiller bayram öncesi güncel fiyatları ile piyasaya sürüldü. Özellikle de yaşanan mali kriz nedeniyle pek çok kişinin sıfır araçlar yerine ikinci ellere yöneldiği bu günlerde bazı araç firmaları başlattıkları kampanyalar ile araç satışlarında artış sağlamak istiyor. Bu güncel bilgilere göre Ramazan Bayramı öncesinde alınabilecek bazı araçlar:

  • Fiat (Doblo ve Fiorino); özellikle ailelerin fazlsıyla rağmet gösterdiği markalardan biri olan Fiat’ın genişliği ile dikkat çeken Doblo ve Fiorino serilerinde nakit indirimi uygulanıyor. Nakit almak isteyenlere 15.500 TL’ye kadar sunulan düşük fiyatlar; taksitli alışverişlerde 30 aylık vadeler ile 1,49 faiz oranlı kredili olarak satılıyor.
  • KİA; Güney Kore’nin üretiminden çıkan Kıa markalı araçlarda Cerato ya da Stonic modelleri almak isterseniz 50 bin TL için 18 aya varan vadeleri 1,55 faizle satın alabiliyorsunuz.
  • Renault; Türkiye’de çok fazla tercih edilen markalardan biri olan Renault’un Megane Sedan, Clip Sport ya da Clio HB gibi modellerini almak isterseniz de 24.000 TL’lik krediyi 12 aylık vadeler ile 0,99 faizle ödeyebiliyorsunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir