BMW

2016 BMW X1 Fiyat Listesi, Yorumları ve Özellikleri

BMW’nin en önemli modellerinden birisi olan X1, aynı zamanda SUV segmentinin de önde gelen, en çok satan isimlerinden bir tanesi. Önden çekişli sisteme sahip BMW X1’in yeni nesil modeli de geçtiğimiz gün internet üzerinden tanıtıldı. 2016 model BMW X1’in ilk motor paketi 3 silindirli 1.5 litrelik motor iken, bir diğeri de 4 silindirli 2 litrelik turbo motor. Bir önceki motor seçeneklerine oranla daha avantajlı ve performanslı olarak bulduğumuz 2016 BMW X1 fiyat listesi henüz açıklanmış değil; global lansmanla birlikte fiyatların da açıklanmasını bekliyoruz. Otomobil Türkiye’de de satışa sunulacak.

İlk aşamada yalnızca tablodaki motor seçenekleri ile satılacak yeni X1’in 3 silindirli benzinli ve dizel motor seçenekleri ise daha sonra satışa sunulacak. BMW 2 Serisi Active Tourer ve makyajlı X3 modellerinin birleşimi ile ortaya çıkan yeni BMW X1, mevcut modelden 3.6 cm daha kısa olmasına rağmen 2.1 cm daha geniş ve 5.3 cm daha yüksek.

Ayrıca BMW’nin açıklamasına göre artık yeni BMW X1’inize oturduğunuzda daha fazla SUV havası hissedeceksiniz. Oturma pozisyonunu önde 4 cm arkada ise 6 cm arttıran BMW, arka yolcuların diz mesafesini de arttırmış. Bagaj kapasitesi de mevcut modele göre 85 litre arttırılan X1, artık 505 litrelik yükleme alanına sahip. Advantage, Sport Line, xLine ve M Sport olmak üzere dört farklı donanım paketi ile tercih edilebilecek yeni BMW X1’in satış fiyatı da lansman tarihine yakın bir zamanda belli olacak.

BMW X1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir