Opel

2015 Opel Adam S Fiyat Listesi, Yorumları ve Özellikleri

Geride bıraktığımız Cenevre Otomobil Fuarı’nda konsept modeli tanıtılmış olan Opel Adam S, artık tamamıyla tanıtılmayı bekliyor. Paris Otomobil Fuarı’nda tüm yüzüyle ortaya çıkacak olan Opel Adam S, 2015’in ilk aylarında da satışa sunulmuş olacak. 3 kapılı otomobil hem sportif tasarımı hem de üstün performansı sayesinde dikkat çekerken bu özelliklere rağmen düşük yakıt harcamasıyla da artı puan alıyor. 1.4 litrelik turboşarjlı Ecotec motoruyla 148 beygirlik güç sağlayan yeni nesil otomobil 6 ileri düz vitese sahip. Saatte 0 kilometreden 100 kilometreye sadece 8.5 saniyede ulaşabilen Opel Adam S fiyat listesi henüz açıklanmış değil.

Bu güce ve sürate rağmen küçük kasası sayesinde Yeni Opel Adam S‘in yakıt tüketimi ortalama 6,4 lt/100km gibi bir değerde kalıyor. Opel mühendisleri diğer versiyonlarından daha süratli olacak Adam S ‘e kırmızı kaliper kapaklı ve daha etkili bir OPC/ VXR fren sistemi eklemeyi de ihmal etmedi.

Bagaj kapağının üzerine eklenen spoiler ve ön tampon lipleriyle daha sportif bir görüntüye kavuşan Adam S ‘in 18” ve 17” olmak üzere iki jant seçeneği olacak. 10 farklı gövde renginin üzerine 5 farklı tavan rengi kombinasyonu seçilebilecek lansman renginin ise gri üzerine koyu kırmızı olacağı tahmin ediliyor.

Kullanıcılarına 4 farklı spor koltuk seçeneği de sunacak Adam S ‘in vites topuzu, direksiyon simidi, el freni gibi parçalarının döşemeleri için ise siyah-kırmızı deri kombinasyonu opsiyonel olarak sunulacak.

Opel Adam S

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir