Mercedes

2015 Model Mercedes-Benz Vito Fiyat Listesi, Yorumları ve Özellikleri

Yeni yıla girmemizle birlikte otomobil markaları da yeni sene modellerini satışa sunmaya başladılar. İlk haber Mercedes-Benz’den geldi. Ülkemizde de en çok satılan modellerden biri olan Vito, 2015 modeliyle gücüne güç, şıklığına şıklık katmış gibi görünüyor. 2015 model Mercedes-Benz Vito Fiyat Listesi 75 bin 900 liradan başlarken 9 kişilik bir yolcu kabinine sahip. Otomobile yeni entegre edilen sistemle birlikte depoda 5.7 lt’ye varan yakıt tasarrufu sürücülere sunuluyor. Önden çekiş ve arkadan çekişli olarak iki farklı paketle galerilerdeki yerini alan otomobil Vito Tourer Base, Base Plus ve Vito Mixto & Kombi yan paketlerini de yine satışa sundu. Tourer Pro’nun motoru ise 114 beygir gücünde performans sağlıyor.

Vito Tourer Pro versiyonunda 136hp güç üreten 114 CDI, Vito Pro Plus seçeneğinde 163 hp üç üreten 116 CDI ve Vito Select seçeneğinde 190hp güç üreten 119 BlueTEC motorlar kullanılmış. 2.0 lt hacminde tasarlanan bu motorların 163 ve 190 hp lik versiyonları 7 ileri 7G-Tronic Plus otomatik şanzıman ile geliyor ve Eco Start/Stop özelliği ile ekonomi sağlıyor.

Elektromekanik Servo Direksiyon, hız sabitleyici, USB ve SD okuyabilen multimedia sistemi, çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi, deri vites topuzu, kombinasyonları değiştirilebilen yolcu koltukları gibi lüks öğeler de aracın konforunu arttırıyor.

Aracın yük durumunu hesaplayarak savrulmayı önleyen Adaptive ESP özelliği, ABS, BAS, EBD, Hill Holder, Rüzgar Savrulma Asistanı, Yorgunluk Asistanı, Çarpışma Önleme Asistanı, Aktif Park Asistanı, Kör Nokta Asistanı, Şerit Takip Asistanı gibi güvenlik donanımları ile donatılan Yeni Mercedes-Benz Vito, bu özellikleri ile sınıfındaki güvenlik standartlarını zorluyor.

Vito

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir