BMWKampanyalarRenault

2015 Mayıs Otomobil Kampanyaları

2015’in Mayıs ayı otomobil kampanyaları konusunda biraz kısır geçecek gibi gözüküyor. Normal şartlarda ayın ilk haftasında neredeyse tüm otomobil geliştiricileri aya özel kampanyalarını açıklıyorlardı. Bu ay ise sadece BMW ve Renault’dan açıklama geldi, Mayıs’ın 3. haftasına giriyor olmamıza rağmen. Biz de o iki kampanyayı aşağıda sizlere aktardık.

BMW
BMW güncellenen kasası ile oldukça ilgi çeken 118i modelinde kampanya düzenledi. BMW Premium Finance tarafından düzenlenen kampanya kapsamında sadece 5000 TL peşinat ile bir BMW 118i sahibi olmak mümkün.

94 bin 391 TL den başlayan fiyatlarla satışta olan Yeni BMW 118i modeli için toplamda 89 bin 391 TL tutarında kredi kullandırılabiliyor. %1,06 oranından kullandırılan krediye 5000 TL peşinat ödendikten sonra 48 ay vadede aylık 2.414 TL lik eşit taksitlerle ödeme tamamlanıyor.

Tüzel müşteriler için hazırlanan örnek ödeme planı 2,84 TL lik Euro kuru üzerinden hazırlanmış olup fatura aşamasında güncel kur üzerinden yeniden değerlendiriliyor. Kampanyanın başvurusu Borusan yetkili satıcılarından da yapılabiliyor.

RENAULT
Renault Grup, Mayıs ayında Renault ve Dacia markalı binek ve hafif ticari araçlarda faizsiz kredi imkanı sunuyor.

Tüm model yıllarına ait tüm modeller için 15 bin TL ye 15 ayda kullandırılacak kredi, sadece perakende alımlarda geçerli oluyor. Farklı bir tutar veya vade talep edilmesi durumunda 48 aya kadar vadede %0,84 faizli kredi imkanı kampanyaya alternatif oluşturuyor.

Kampanya dahilinde Renault marka araçlarda, fatura tutarının %100 üne kadar kredi kullandırılabiliyor.

Kampanya 31.05.2015 tarihine kadar devam edecek.

renault

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir