FiatFordKampanyalarRenault

2015 Mart Otomobil Kampanyaları

Otomobil geliştiricileri Mart ayında da birbirinden uygun ve cezbedici kampanyaları bizlere sunmaya devam ediyor. Bu ay en güzel kampanyalar Fiat, Reanult ve Ford’dan geldi. Yılın pek de hareketli olmayan bu aylarında siz de aşağıdaki kampanyaları gördükten sonra otomobil almak isteyebilirsiniz.

Fiat
Fiat Mart ayında binek araçları için sıfır faizli kredi kampanyası düzenledi. Ticari Fiatlarda ise “10 Numara Kasko Bizden Kampanyası”dahilinde kasko hediye ediliyor. Binek araçlarda 20 Bin TL krediye 20 ay vadede %0 faiz oranı uygulanıyor. Tutar 40.000 TL ye çıktığında 48 ay vadede bu oran %0,89 olarak hesaplanıyor. Ayrıca hususi araç alımlarında nakit alımlara özel ekstra 1000 TL indirim söz konusu. Ticari araçlarda bu tutar ve rakamlara ek olarak %0,79 oran ile 36 ay vadede 60 Bin TL kredilendirme imkanı sunuluyor. Ticarilerde de nakit alımlarda 1000 TL indirim uygulanırken esnaf ve kobilere kasko hediye ediliyor.

Renault
Mart ayında Renault binek otomobillerde takas kampanyası duyuruldu. Araç bedelinin yarısı şimdi yarısı seneye ödenebiliyor. Renault takas kampanyası dahilinde sıfır arabaların %50 si hemen %50 si gelecek yıl kalan tutarın faizi ile birlikte tek 12, 24 veya 36 ay taksitle ödenebiliyor. Takas kampanyası dahilinde bayiye satılan aracın yenisinin %50 sini karşılaması durumunda hiçbir peşinat talep edilmiyor. Seneye kalan %50 lik bakiye de %1,03 faiz oranı üzerinden hesaplanıyor. Fluence hariç diğer bineklerde standart faiz oranı %0,89 olarak açıklanırken Fluence sahibi olmak isteyenler için 40 bin TL ye 24 ay vadede %0 faiz fırsatı ile kredi verilebiliyor.

Ford
Ford, mart ayı için uygun faizli kredi kampanyası düzenliyor. Kampanya hem binek hem de ticari modeller için geçerliyken özellikle ticari araçlarda sıfır faiz imkanı mevcut. Mart ayı boyunca Ford binek araçlarda kredi, 30 Bin TL tutar ve 20 ay vadede %0,69 faiz oranı ile hesaplanıyor. Kampanya kapsamında bir defaya mahsus 157,5 TL dosya masrafı tahsil ediliyor. Mondeo müşterilerine ayrıcalık tanınan kampanyada %0,66 ile 40 bin TL ye 20 ay vadeli ayrı bir fırsat söz konusu. Bu kredinin masrafı 210 TL olup 2.170 TL taksit hesaplanıyor. Ticari araçlarda Tourneo Courier için 30 bin TL ye %0,69 faiz oranı öneren Ford, diğer ticari modeller için 20-24 ay vadede %0 faiz hesaplıyor. Bu kredilerde 630 TL tutarında kredi masrafı alınıyor.

ford

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir