Fiat

2015 Fiat Doblo Fiyat Listesi, Yorumları ve Özellikleri

2015’in ilk aylarında satışa sunulması planlanan 2015 model Fiat Doblo’nun tüm özellikleri gün geçtikçe internete sızdırılıyor. Yeni modelinde büyük tasarım değişikliklerine giden İtalyan geliştiriciler özellikle otomobilin ön kasasına daha keskin bir yapı kazandırmış. En son jenearasyonu 2009’da piyasaya süren Fiat Doblo, 2015 modeliyle baştan aşağıya yenilenmiş olarak karşımıza çıkacak. Yeni jenerasyon sadece dış tarafı değil, iç yüzü de önemli değişikliklerle tanıştırmış. Otomobilde en çok dikkat çeken tasarım yönlerinden biri de ön tarafta gülümsemeyi anlatan bir tasarımın yer alması.

2015 yılının başlarında satışa çıkması beklenen makyajlı Doblo’nun farklı motor seçenekleri de mevcut. 1.3 lt Multijet dizel motoru 75 beygir güç ve 200Nm tork üretecek. Bir üst seçenekte ise 1.6lt ve 100 beygirlik motorun 290Nm gibi hatırı sayılır bir torku var.

Ayrıca 1.6 motorda otomatik şanzıman seçeneğinin de olması bekleniyor. Dizel motorların en üst versiyonu ise 2 litre hacminde, 135 beygir güç üretiyor ve 350Nm tork sağlıyor. Ülkemizde satışa sunulacağını tahmin etmesek de yeni Doblo’nun benzinli motor seçenekleri de var. 1.4 litre 95 beygir ve 1.4 litre turbojet 120 beygir seçenekleri mevcut. Kaygan yüzeylerde daha iyi tutunma sağlayacak Traction+ sistemini de opsiyonel olarak müşterilerine sunacak 2015 Doblo’nun ses yalıtımı ise önceki kasalara göre daha iyi.

2015_fiat_doblo

5 thoughts on “2015 Fiat Doblo Fiyat Listesi, Yorumları ve Özellikleri

  • 2015 Yeni kasa doblo nun lansmanı önümüzdeki zamanlarda yapılacak. Ses yalıtımını bekliyorum.

    Yanıtla
  • sait kılıç

    Niyetim var yeni kasaya 2014 eski kasa aldım çok memnunum yeni kasaya bakacağım

    Yanıtla
  • sait kılıç

    Ses yalıtımı Maksi olduğu ve panelvan olduğu için yüksek ama yeni kaslarda nasıl bilmiyorum bilgisi olan varsa söylerse çok güzel olur

    Yanıtla
  • bora

    bu fiyatlara bu özellik güzel olmuş , görünüm açısından da iyileştirmeler fena değil.

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir