Dacia

2015 Dacia Lodgy Stepway Fiyat Listesi, Yorumları ve Özellikleri

Dacia, yeni bir modelini daha tanıttı geride bıraktığımız gün. Dokker ve Sandero gibi modelleriyle iyi satış değerleri elde etmeyi başaran otomobil üreticisi şimdi de onlardan esinlenip bir üst segmentine ulaşılan Lodgy Stepway’i satışa sunmaya hazırlanıyor. 5 ve 7 koltuklu seçeneklerle satışa sunulacak olan yeni nesil otomobil piyasadaki diğer otomobillere göre uygun bir fiyata sahip. Gelen bilgilere gör Dacia Lodgy Stepway Fiyatları 52 bin 500 liradan başlayarak değişiklik gösterecek. Tasarımı eski modellere göre daha sert bir hal almış olan Dacia Lodgy Stepway yakın zaman içerisinde Türkiye pazarındaki yerini de almış olacak.

Mavi renk ile lanse edilecek Lodgy Stepway’in mavi dikişli özel döşemeleri, konsol üzerindeki mavi detaylarla ve mavi çerçeveli hava kanalları ile uyum içerisinde görünüyor. Rahatsız edecek kadar kontrast oluşturmayan bu mavi parçaların en büyüğü direksiyon üzerinde bulunuyor. Aracın kapı döşemeleri ile vites, el freni gibi iç aksamlarının Dacia markasının alışılagelmiş kalıplarından kurtulamaması göze batıyor.

Standart veya opsiyonel olarak geniş bir ekipman yelpazesi ile satışa sunulacak Lodgy Stepway’in Media NAv navigasyon sistemi, klima, hız kontrol sistemi, deri direksiyon, arka park sensörü gibi bileşenleri bulunuyor. 6 ileri manuel şanzıman ve 110 hp güç üreten 1.5 dCi motorla kullanıcıların beğenisine sunulacak Lodgy Stepway, alım ve kullanım maliyetleri açısından kendi segmentinde ekonomik bir alternatif olacak.

Dacia Lodgy Stepway

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir