Citroen

2015 Citroen Berlingo Fiyat Listesi, Yorumları ve Özellikleri

Hafif ticari araç pazarının en önemli üyelerinden bir tanesi olan, 1996 yılından itibaren yollarda boy gösteren ve bu vakte dek neredeyse 3 milyon kadar satılmayı başaran Citroen Berlingo’nun 2015 modeli 2015 Cenevre Otomobil Fuarında tanıtılacak. LCV ve Multispace adlı iki farklı seçenekle satışa sunulacak olan yeni nesil otomobil ledli gündüz farlarına sahip. Lansman sırasında sadece iki renk kullanılacak: Acier gri ve Moka kahverengi; ancak satışta farklı renklerin gelip gelmeyeceği henüz netlik kazanmış değil. 2015 model Citroen Berlingo’nun en büyük rakibi olarak Volkswagen Caddy gözüküyor.

Yeni yüzüyle daha fazla kişiselleştirme seçeneği bulunan aracın Quad ve Liberia denilen iki farklı döşeme seçeneği var. 7 inçlik dokunmatik bilgi-eğlence sistemi ile navigasyon özelliği de sunan Yeni Berlingo akıllı cihazlara kolaylıkla bağlanabiliyor. Ayrıca Mirror Link özelliği ile cep telefonunun ekran görüntüsünü multimedya ekranına aktarmak ta mümkün olacak.

Aracın güvenlik ve sürüş destek sistemleri de geliştirilmiş. 2015 Citroen Berlingo’da Active City Brake (şehir içi aktif fren sistemi), ön-arka park sensörü, geri görüş kamerası gibi özellikler seçilebilecek.

BlueHDI teknolojisine sahip dizel motorları standart olarak 1.6 litre olarak sunulan Berlingo’nun beş farklı motor seçeneği bulunuyor. Bu seçenekler 75, 100 ve 120 hp bandında değişiyor. 100 hp lik versiyonda manuel şanzıman ile start&stop sistemi opsiyonel olarak sunulurken, 120hp lik versiyonda bu seçenekler standart.

Yeni Citroen Berlingo’nun yeni şanzımanı ETG6, BlueHDI 100 S&S ile birlikte sunulmaya başlanacak. Hususi kullanım için mantıklı görünen bu dizel otomatik versiyon 4.2 litrelik yakıt tüketimi ve 109 gr/km lik emisyon değerine sahip.

Yeni Berlingo’daki bir diğer detay tam elektrikli bir modelin de satışa sunulacak olması. 67 hp güç ve 200 Nm tork üretecek elektrikli Berlingo 110km/s hıza ulaşabilecek ve 170 km lik bir menzile sahip olacak. Aracın hangi versiyonlarının Türkiye’ye geleceği ise henüz bilinmiyor.

2015-citroen_berlingo

2 thoughts on “2015 Citroen Berlingo Fiyat Listesi, Yorumları ve Özellikleri

  • ertugrul bingöl

    toz almayan yerı varmı bu arabaların valla araba bır toz alıyor aklınız durur hayret edıyorum bırde 2015 51tl fıyat cekıyolar ayıp ayıp ALLAH dan korkunuz

    Yanıtla
    • ertugrul bingöl

      bu surgulu kapılar acıldında icerdekı uc delıkler neden kapalı deyıl neden tavanla bırlestırmısler toz bır gırıyo ön konsoldan cıkıyor bu nasıl bır muhendıslık dusuncesı yazık 51 tele fıyat cekıyolar 2015 lere mercedesmı bu ya ayıp vallahı cok ayıp yazılar olsun dıyorum

      Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir