DaciaFiatHondaKampanyalar

2014 Kasım Otomobil Kampanyaları

Yeni ayın ilk haftasını geride bıraktıktan sonra neredeyse çoğu otomobil firması bu ay sonuna kadar sürdürecek olduğu kampanyaları açıkladı. Kasım ayı boyunca en önemli ve avantajlı kampanyalar Fiat’tan geliyor iken Honda ve Dacia’nın da dikkatleri çekmeyi başardığını belirtelim. Diğer otomobil geliştiricileri de kampanyalarını açıkladıkça sizlere sunmaya devam edeceğiz.

Fiat

Fiat Kasım ayında ticari araçlarının yanında K2 yetki belgesini ücretsiz olarak almaya devam ediyor. Ayrıca hem ticari hem de binek araçlarda %0 faiz imkanı da mevcut. Kasım ayında da K2 yetki belgesi kampanyasını devam ettiren firma Doblo, Fiorino veya Ducato’da 30 ay vadede 30.000 TL ye sıfır faiz imkanı sunuyor. Peşin alım yapacak müşterilerini de düşünen Fiat Kasım ayı boyunca peşin alımlara ekstra 3000 TL indirim sunuyor. Fiat binek araçlarda da 30.000 TL ye 30 ay vadede %0 kredi kullandırabiliyor. Ayrıca Kasım ayına özel Punto 35.480 TL, Panda 33.400 TL, Linea 35.800 TL den başlayan fiyatlarla satılacak.

Honda

Honda, Civic için Ekim ayından sonra Kasım ayı için de bir kampanya duyurdu. Kasım ayında Civic alanlar ödemelere Mart 2015’te başlıyor. 6 yıl veya 150.000km garanti verilen Civic modelindeki bu kampanya kredi kullanımı durumunda geçerlilik kazanıyor. Anahtarsız giriş ve çalıştırma, deri koltuklar, hands free, lastik basınç ikaz sistemi gibi özellikler sunan Civic’lerde yapılan kampanya 30 Kasım 2014 tarihine kadar geçerli. Krediler 18 ay vadede 30.000 TL ye %0,78 aylık faiz oranı ile kullandırılıyor.

Dacia

Dacia Kasım ayına özel hazırladığı kampanyayı duyurdu. Sıfır faiz, peşinatsız kredi, nakit alım desteği gibi seçeneklerle farklı taleplere cevap vermeyi hedefleyen kampanya Kasım ayı boyunca devam edecek. Sandero Stepway, Duster, Yeni Logan MCV, Dokker Combi ve Dokker Van modelleri için hazırlanan kampanyada 18 ay vadede 18.000 TL, 12 ay vadede 36.000 TL veya 36 ay vadede 12.000 TL gibi üç farklı kombinasyon mevcut. Bu vadelere ve kredi tutarlarına bağlı kalmak kaydıyla sıfır faiz kampanyasından faydalanmak mümkün. Vade veya tutar dışına çıkıldığında aylık %0,69 faiz oranından başlayan fiyatlandırmalar söz konusu oluyor. Ayrıca kredi tahsis ücretleri kredi tutarlarının dışında tutulmuş. Peşinat ödemek istemeyen tüzel kişiler veya vergi levhası olan serbest meslek sahipleri de Kasım ayı boyunca kampanyaya özel faiz oranları üzerinden(sıfır faiz hariç) arabanın bedelinin %100’üne kadar kredi kullanabilecekler. Ayrıca kredi kullanmak yerine nakit alım tercih edildiğinde Kasım ayı kampanyası dahilinde nakit alım desteği sunuluyor.

fiat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir