Kampanyalar

2014 Eylül Otomobil Kampanyaları

Yavaş yavaş 2014’ün de sonuna doğru yaklaşıyoruz. Dokuzuncu aya geldik ve yeni seneye girerken satış değerlerini artırmak isteyen otomobil geliştiricileri can alıcı kampanyaları bizlere sunuyorlar. Eylül ayında da yine en az Ağustos’ta olduğu kadar güzel kampanyalar bizleri beklemekte. Opel ve Nissan’ın sunduğu kampanyalar en dikkat çekenleri olurken yine diğerleri de ilginizi çekebilir.

OPEL

Eylül ayı boyunca Corsa modelinde geçerli, özel kampanya kapsamında; 36 bin TL’den başlayan çok özel fiyatlar sunuluyor. Opel Finans ile 48 ay vadeli 20.000 TL kredi kullanan otomobil severler ayda 549 TL taksit imkânı ile Corsa sahibi olabiliyor.

Segmentin en başarılı modellerinden Astra modelinde ise özel kampanya kapsamında; 48 bin TL ’den başlayan çok özel fiyatlar sunuluyor. Opel Finans ile 48 ay vadeli 25.000 TL kredi kullanan otomobil severler ayda 686 TL taksit imkânından faydana biliyor.

Opel’in Amiral Gemisi Insignia 1.4 litre 140 beygirlik yeni LPG motoru, manuel şanzıman seçeneği ile Opel showroomlarında. Sadece Edition Elegance donanım paketinde sunulan LPG motorlu Insigna’nın fiyatı 81 bin TL.

0 km binek araçlar için faiz oranı 1-48 ay vadede % 0,99

NISSAN

1-30 Eylül 2014 tarihleri arasında Nissan yetkili servislerinde periyodik bakım yaptıran tüm NISSAN müşterilerine araç bakım seti hediye ediyor.

Kampanya kapsamında hediye edilecek araç bakım seti, BREES Car Care olup,sprey koku (200 ml), torpido bakım sütü (200 ml), torpido süngeri, jant lastik ve döşeme temizleyicisi (200 ml) içeriyor.

FIAT

Fiat Linea yeni dokunmatik ekranlı multimedya sistemiyle çok daha eğlenceli bir dünya sunuyor.

36.800 TL’den başlayan fiyatlar ve %0,89 faizli kredi fırsatıyla satışa sunulan Fiat Linea modelinde;

• 5″ Dokunmatik Ekran
• Sesli Navigasyon
• Video Oynatabilen Multimedya Sistemi
• USB ve Aux Bağlantıları
• Bluetooth Telefon Bağlantısı
• Mini SD Kart Girişi özelliklerine sahip multimedya sistemi ile birlikte satışa sunuluyor.

DACIA

Dacia, Eylül ayı boyunca Dacia Dokker Combi ya da Dacia Dokker Van modellerine, 48.000 TL’ye kadar 3-24 ay arası vadelerde %0,69, 25-48 ay arası vadelerde ise %0,79 faiz oranı ile kredi imkanı sunuyor.

Belirtilen finansal koşullar, model yılı ayrımı olmaksızın tüm Dokker Combi ve Dokker Van modelleri için ve Maxxi Koruma ürününün satın alınması durumunda geçerli.

Maxxi Koruma ürünü satın alınmadığında faiz oranları, 3-24 ay arası vadelerde %0,79, 25-48 ay arası vadelerde ise %0,89 olarak belirlenmiş.

opel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir